daniel van der kolk

1 dec. 2020

Blog

Wat je vandaag bent, heb je gisteren voor gekozen

Begin dit jaar besefte ik me dat mijn ladder tegen de verkeerde muur aanstond.

Ik had het gevoel dat ik nergens naartoe had gewerkt en dat de afgelopen paar jaar voor niets waren geweest. Ik was ontevreden en wilde verandering.

Het boek ‘Verlangen naar minder’ van Jelle Derckx kwam op m’n pad en draaide m’n denken om. Die verandering die ik wil? Daar ga ik zelf voor zorgen. In z’n boek deelt Jelle zijn persoonlijke missie. Iets waar ik nog nooit van had gehoord. Dit was precies wat ik nodig had.

Ik verdiepte me hier verder in, las ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ van Stephen Covey en schreef uiteindelijk mijn eigen persoonlijke missie. Ik voelde weer richting en wist heel duidelijk wat ik wilde.

En dit wil ik met jou delen in mijn ebook.

Check hier m'n ebook!

In mijn ebook neem ik je mee in hoe jij tot jouw persoonlijke missie kan komen en vertel ik je meer over mijn eigen ervaringen, zodat je er inspiratie uit kunt halen. Ik help je een stap verder in het vinden van je pad, zoals het mij ook geholpen heeft. Door je persoonlijke missie te schrijven, ontdek je wat je ècht belangrijk vindt en geef je jezelf richting. Je bepaalt zelf wie jij wilt zijn en werkt hier ook naartoe.

Wat je vandaag bent, heb je gisteren voor gekozen. Dus wie ben je morgen?

Petje.af

Het ebook krijg je trouwens helemaal gratis als je lid bent van mijn petje.af pagina!