Collab

Hé, ik ben Daniël.

Via Daan Out Here blog ik en maak ik mijn podcast ‘Als Los Zand’.

Met mijn verhaal hoop ik jou ook te inspireren.

daan out here daniel collab
Simon Sinek zou zeggen: the what.

De thema's van m'n site.

Persoonlijke groei

Ik deel wat ik zelf leer over onderwerpen als productiviteit, mindset en habits, zodat je mijn inzichten en visie mee kunt nemen in je eigen reis.

Minimalisme

Ik laat zien hoe ik zelf minimalisme toepas in mijn leven, hoe zich dat uit en wat ik eraan heb, om je te inspireren ook te minimaliseren.

Bewustzijn

Met yoga, meditatie en journaling sta ik nog in de babyschoenen. Ik deel mijn proces als beginner, om te laten zien hoe dat is en je te inspireren het uit te proberen.
En hier iets over 'the why' ofzo.

Wat over mijzelf.

Story time.

Over mij.

Begin 2016 maakte ik van mijn passie mijn beroep en ging ik aan de slag als freelance videomaker en fotograaf. Heel nice. Totdat ik doorhad dat m'n ladder tegen de verkeerde muur aanstond. Ik raakte – zacht gezegd – m’n passie kwijt en ging hier wat aan doen.

Dus besloot ik opnieuw te beginnen en begon ik met Daan Out Here (een samenvoeging van mijn naam en done out here). Hierop blog ik nu en maak ik mijn podcast Als Los Zand.

Voor persoonlijke vragen kun je me vinden op Instagram. Voor samenwerkingen en andere zakelijke vragen kun je me mailen via daniel@daanouthere.com.

Nieuwsbrief.

Voor maandelijkse updates.
Thanks for subscribing!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
En hier zou Simon iets zeggen over dat luie millennials het werk er niet instoppen.

Let's Collab.

Fotografie

Wil je (zakelijke) portretfoto's of organiseer je binnenkort weer een event? Ik help je graag met de fotografie!
Email

Podcast

Met een achtergrond in film en muziek, plus mijn ervaring van m'n eigen podcast, help ik je bij het maken van jouw podcast.
Email

Samenwerken

Heb je zelf een idee en lijkt het je nice samen te werken? Let me know! Ik sta altijd open voor projecten en andere samenwerkingen.
Email