daniel van der kolk

2 apr. 2020

Podcast

De Draad Oppakken

Een paar jaar geleden heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Maar gaandeweg ben ik die passie verloren. Ik ben mijn creativiteit kwijt, heb nergens meer zin in en alles om mij heen voelt als een grote last op m’n schouders. Ik voel me als een compleet onsamenhangend zooitje, geen flauw idee waarom het eigenlijk bestaat: Als los zand.

“Als los zand: een compleet onsamenhangend zooitje, geen flauw idee waarom het eigenlijk bestaat.”

In de podcast vind ik voor mezelf opnieuw uit waarom ik bezig ben met waar ik mee bezig ben. Ik houd me meer bezig met persoonlijke groei, bewuster leven, duurzaamheid en minimalisme. Via deze podcast leg ik mijn reis langs deze onderwerpen vast, zodat ik hier bewust mee bezig ben en jij er misschien ook wat aan hebt. In de podcast stel ik mij kwetsbaar en open op, probeer ik verschillende dingen uit en heb ik het vooral over m’n gevoelens.

Natuurlijk geef ik ook achtergrondinformatie en onderzoek ik waar ik het over heb. Ik deel bijvoorbeeld mijn mening of hoe ik iets ervaar. Maar Als Los Zand gaat vooral over het terugvinden van mijn passie en het onderzoek naar de aspecten die ervoor zorgden dat ik m’n passie kwijtraakte.