daniel van der kolk

5 jan. 2021

Podcast

De gasten in je hoofd (met Fabienne Strooband)

In deze aflevering ga ik in gesprek met performer en maker Fabienne Strooband over o.a. het verwelkomen en behandelen van gedachtes (zowel positief als negatief) als gasten, onze persoonlijke ontwikkeling, positieve en negatieve affirmaties, zelfcreatie en relativeren. Een open en eerlijk gesprek tussen twee mensen op een zelfde soort pad.

De cursus ‘(her)ontdek je creativiteit’ van Roos Tulen en Julia de Roo vind je hier.

Vond je deze aflevering nou waardevol? Support me dan via Petje.Af voor een klein maandelijks bedrag naar keuze! Hiermee help je mij (en dus eigenlijk ook jezelf) een stuk op weg. Thanks!

In Als Los Zand deel ik het proces van mijn reis in persoonlijke groei en minimalisme. Ik begon deze podcast als een manier om mijn passie voor m’n werk terug te vinden en raakte hierdoor op het ‘zelfhulppad’. Ik vertel over mijn eigen ervaringen en deel mijn inzichten, zodat jij er ook wat aan hebt.