daniel van der kolk

16 jul. 2020

Podcast

Een nieuw pad (met Jelle Derckx)

Het boek ‘Verlangen naar minder‘ van Jelle Derckx (@growthinkers) veranderde volledig mijn denkwijze. Het deed me 180-graden de andere kant op lopen, een heel nieuw pad op. Verlangen naar minder deed voor mij, wat ‘Denk groot en word rijk‘ van Napoleon Hill voor Jelle deed.

“Je staat aan het begin van een nieuw pad. En je bent aan het lopen op dat pad.” – Jelle Derckx

Ik raakte met Jelle in contact. In de tiende aflevering van ‘Als Los Zand’ gaan we in gesprek over emoties, nieuwsgierigheid en zelfcreatie. En hebben we het over de verschillende onderwerpen van de vorige paar afleveringen.

Deze tiende aflevering voelt voor mij als een begin aan een nieuw hoofdstuk, een nieuw pad. Dit gesprek met Jelle, en ook zijn boek, hebben mij ontzettend geholpen de afgelopen tijd en dit is waar ik beland ben. Hoe tof is dat. Jelle, bedankt voor dit gesprek. Je hebt me wederom geïnspireerd en nieuwe energie gegeven.