daniel van der kolk

8 okt. 2020

Podcast

Ik ben genoeg

In Als Los Zand deel ik – Daniël van der Kolk – het proces van mijn reis in persoonlijke groei en minimalisme. Ik begon deze podcast als een manier om mijn passie voor m’n werk terug te vinden en raakte hierdoor op het ‘zelfhulppad’. Ik vertel over mijn eigen ervaringen en deel mijn inzichten, zodat jij er ook wat aan hebt.

In deze aflevering deel ik mijn gedachtes over leven in het nu, acceptatie en vertel ik iets meer over mijn mentale gezondheid. Met in het bijzonder Mental Illness Awareness Week. Wil je verder praten over deze onderwerpen? Stuur me vooral een dm op Instagram via @daanouthere

Ook kun je me vanaf nu maandelijks supporten via Petje.Af voor ongeveer het bedrag van een capu haver.

Hiermee help je mij (en dus eigenlijk ook jezelf) een stuk op weg. Thanks!