daniel van der kolk

1 mei 2020

Podcast

Mijn persoonlijke missie

Het boek ‘Verlangen naar minder’ van Jelle Derckx heeft mijn denkwijze helemaal omgegooid. Eigenlijk precies zoals een ander boek dat voor hem ook gedaan heeft. En omdat de reis van Jelle mij zo heeft geïnspireerd, besloot ik een aantal van dezelfde stappen te volgen die hij in zijn boek beschrijft. Maar wel de stappen die passen bij mij en mijn reis. En ik ben natuurlijk ook bezig met minimalisme toepassen en uitvinden wat ik nou ècht belangrijk vind. Daarom ben ik begonnen met het schrijven van mijn persoonlijke missie.

“Waar wil ik dat mijn leven over gaat?” is de grootste vraag in mijn missie. Met behulp van het boek ‘Ontwerp je persoonlijke missie’ van Stephen Covey heb ik hier antwoord op kunnen geven. Onderaan de pagina vind je de bol.com links naar alle boeken waar ik het in deze aflevering over heb. Verder vertel ik in de zesde aflevering van ‘Als Los Zand’ meer over dit proces en natuurlijk wat mijn persoonlijke missie is. Ook deel ik de vragen die ik heb beantwoord, om uiteindelijk te komen op waar ik wil dat mijn leven over gaat en wat voor mij het allerbelangrijkste is.